Om webbplatsen

Magasinet Bygg är sidan där du som gör-det-själv man eller kvinna kan hitta information om hur man bygger timmerstugor, trähus, carportar, trädgårdsskjul, PC och mycket mer själv.

Vi fokuserar på färdiga monteringssatser som du kan köpa i trävaruaffärer och byggvaruhus.

Våra författare

Peter Nielsen

Peter är vår regelbundna skribent och områdesexpert på Magasinet Bygg. På den här sidan hittar du många av de guider med tips och tricks som Peter har skrivit om verktyg och gör-det-själv-projekt.

Med en gedigen erfarenhet av hantverk och en bred kunskap om de flesta yrken är Peter stolt över att förmedla sin kunskap om olika gör-det-själv-projekt, byggmaterial och verktyg, vilket gör materialet begripligt för alla.

Peter har under många år varit verksam inom byggbranschen, både professionellt och som hobby. Detta har gett honom stor insikt i hur man planerar och genomför stora och små byggprojekt.

Peter delar gärna med sig av sin kunskap, och du kanske vill läsa de många guiderna innan du ger dig in i ditt nästa byggprojekt.

Peter är övertygad om att med rätt insikt och vägledning kan de flesta människor utföra en mängd olika reparationer, förbättringar och byggprojekt i hemmet.

Om du också tycker att det är roligt och spännande att göra saker själv kan du läsa de inspirerande guiderna på Magasinet Bygg. Här hittar du ämnen om allt från att välja rätt verktyg till steg-för-steg-guider för nybyggnationer och renoveringar.

Camilla N. Knudsen

Camilla är vår andra regelbundna skribent på Magasinet Bygg. Eftersom Camilla älskar att vara kreativ och bygga egna saker för hemmet hittar du många guider och tips som hon har skrivit. På så sätt kan du själv komma igång med många gör-det-själv-projekt hemma.

Tack vare ett långvarigt intresse för gör-det-själv-projekt och en stor kunskap om olika hantverkstyper älskar Camilla att dela med sig av sina kunskaper så att andra också kan påbörja spännande projekt hemma.

Hon anser att det finns inget bättre än att hjälpa andra att komma igång med olika gör-det-själv-projekt. Dessutom tror Camilla att vem som helst kan lära sig att göra många saker, bara man satsar på det och följer en bra guide.

Dessutom älskar Camilla att titta på de saker hon har gjort till sitt hem. Och hon är säker på att detta gäller även för andra gör-det-själv-entusiaster.

Därför är det värt att ta en titt på Camillas spännande guider för att bestämma vad du ska göra härnäst. I hennes guider får du veta vilka material du behöver och hur du gör de olika sakerna.

Information om ägaren:

Webbplatsen är reklamfinansierad via reklamlänkar och ägs av:

Meresalg ApS
Dalbygade 40
6000 Kolding
[email protected]